Ankara'nın taptaze markası doğum günü pastacısı "Pastannecim", Heykeltıraş ve seramik sanatçılarından oluşan deneyimli ve yaratıcı ekibiyle görkemli tasarımlara imza atıyor.
Üç boyutlu pasta, kurabiye ve tatlı markası ‘’Pastannecim’’ ile ilk büyüme durağını İstanbul olarak belirleyen şirket, franchise ile 2014 yılında 30 şube açmayı planlıyor.
Ankara’nın taptaze markası, doğum günü pastacısı ‘’Pastannecim’’ Heykeltıraş ve seramik sanatçılarından oluşan deneyimli ve yaratıcı ekibiyle görkemli tasarımlara imza atıyor.
Özel tasarım pasta yapılan Pastannecim’de pastalardan kurabiyelere, çikolatadan şekerlemelere kadar tüm ürünler, Heykeltıraş ve seramik sanatçılarının sihirli ellerinden çıkıyor.
Özel günlerde mutluluğun simgesi olan pastalar artık Heykeltıraşlar tarafından şekillendiriliyor. Böylece pastalar tuval, ustalıklar ise sanat haline geldi.
Doğum günü ve düğün gibi özel günlerde, mutluluğun simgesi olan pastalar, artık Heykeltıraşlar tarafından şekillendiriliyor.
Lezzet pasta ustalarının, görsellik ise Heykeltıraşların işi. Heykeltıraşlar tasarımını yaptıkları pastayı, adeta sanat eseri haline getiriyor.
Doğum günü pastaları artık sadece üflenecek mumların yerleştirilmesi için değil hayallerin aktarıldığı tuvaller olarak kullanılıyor.
Sadece doğum günleri, evlilik yıldönümü, düğün gibi özel günler için yaratılan bu konsept kısa sürede büyük ilgi gördü.
Özel günlerde mutluluğun simgesi olan pastalar artık Heykeltıraşlar tarafından şekillendiriliyor. Birbirinden ilginç pastalar görenleri adeta büyülüyor.
Sanat eseri gibi lezzetli detaylar.
Pastacılık sektöründe bir ilke imza atarak başkente yeni bir soluk getiren Pastannecim’in işletmecisi Özge Eker ile moda okurları için keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.
Pastannecim fikri nasıl ortaya çıktı?
“Mağaza konsept Ödülü” Erciyes Börek / Pastannecim’ in oldu.
Birbirinden özel tatları muhteşem formlarla buluşturan Pastannecim’in sahibesi Özge Eker ile Tatlı bir sohbet gerçekleştirdik.